Search Engine Optimization (SEO)

Linkbuilding
Technische SEO
Content strategie
Zoekwoordonderzoek
Website migratie
Copywriting

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een cruciaal proces om websites te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten in zoekmachines. Met Google als de belangrijkste en meest gebruikte zoekmachine wereldwijd, is het optimaliseren van je website voor deze zoekmachine van groot belang. Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de kracht van je domein en de positie die het inneemt in zoekresultaten. Wil jij het hoogst haalbare uit dit online marketing kanaal halen? Dan kun je je SEO uitbesteden door het aan een echte specialist over te laten.

SEO uitbesteden?

De eerste pagina op Google: dat is waar jij zichtbaar wil zijn voor je (potentiële) klant! Om deze positie te behalen én te behouden, kun je SEO inzetten. Een goede SEO-strategie en de juiste optimalisatie, helpt jou namelijk bij het beter vindbaar worden voor zoekmachines, waaronder Google, Bing en Yahoo. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is SEO uitbesteden aan een specialist de perfecte oplossing!

Daag ons uit!

Thom van de Donk - B2B online marketing strateeg

Thom van de donk

Online Marketing Strateeg

Hoe kan een goede SEO strategie bijdragen aan het succes van jouw onderneming?

Een goede SEO-strategie kan op verschillende manieren bijdragen aan het succes van jouw onderneming. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • Verhoogde zichtbaarheid: Door hoger te scoren in zoekmachine-resultaten, wordt jouw website beter zichtbaar voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.
  • Meer verkeer: Een hogere ranking in zoekmachines leidt tot meer organisch verkeer naar jouw website, wat de kans vergroot op het bereiken van nieuwe klanten en het genereren van leads.
  • Betere user experience: Een goede SEO-strategie omvat optimalisaties die de gebruikerservaring op jouw website verbeteren. Denk aan snellere laadtijden, mobielvriendelijkheid en gebruiksvriendelijke navigatie. Dat draagt bij aan een positieve indruk bij bezoekers en leidt tot hogere conversiepercentages.

Wat gaan we doen bij zoekmachineoptimalisatie?

Op basis van jouw doelstellingen, gaan we de best passende SEO-strategie in kaart brengen. Soms combineren we meerdere strategieën om tot het gewenste resultaat te komen. We beginnen altijd met de opstartfase. Die duurt ongeveer één maand. Na de opstartfase gaan de maandelijkse beheeruren van start.

Keyword Research​

Uitvoeren van een zoekwoordonderzoek en bepalen focustermen.

Concurrentieanalyse

Analyse van online concurrenten en bepaling SEO strategie.

0-meting​

In kaart brengen van de huidige situatie van de vindbaarheid.

Technische SEO

Technische SEO voor een sterke basis, UX en innovatieve SEO.

Technische scan​

Analyse van website-techniek en aanbevelingen richting webdevelopment

Linkbuilding

Het opbouwen van backlinks naar je website voor extra verkeer.

Backlinkanalyse​

Analyse van backlinkprofiel vs. dat van (online) concurrenten.

Copywriting

Overtuigende content creatie om nieuwe bezoekers aan te trekken.

Maandelijkse beheeruren

Door regelmatige technische controles uit te voeren (denk aan laadsnelheid of mobiele responsiviteit) kunnen we potentiële problemen vroegtijdig opsporen, oplossen en aanbevelingen geven.

Door regelmatig te monitoren hoe je content presteert, zoals het analyseren van het bereik, de betrokkenheid en conversies, krijgen we inzicht in wat wel of niet werkt voor je doelgroep.

Vanaf het begin tot het einde van het ontwikkelingsproces bieden we professionele begeleiding, ondersteuning en expertise om ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan alle normen.

Wanneer je kiest voor een contentanalyse kan onze ervaren copywriter helpen bij het ontwikkelen van een doelgerichte contentstrategie.

Het bewaken van je SEO-strategie is een voortdurend proces dat ervoor zorgt dat je website blijft voldoen aan de nieuwste richtlijnen en trends van zoekmachines.

Het proces van linkbuilding is gericht op het verkrijgen van links van andere websites naar jouw eigen website. Deze externe links worden door zoekmachines gezien als kwalitatieve en externe links. Je wordt dan vaak beloond met hogere posities in zoekresultaten.

Onze SEO cases

Neem een kijkje naar onze cases waar we klanten hebben geholpen met SEO!

Maak kennis met onze SEO specialisten

Een SEO specialist is wat jij nodig hebt bij de optimalisatie van jouw website. Bij Kick Off Digital beschikken wij over de juiste personen om jouw doelen te bereiken! Wij zijn kritisch en denken altijd mee: waar zoekt jouw doelgroep daadwerkelijk naar? En op welke manier kun jij middels het gebruik van SEO naar voren komen in de zoekmachines als zijnde ‘hét antwoord’ op deze zoekterm? Een SEO specialist helpt jou met het beantwoorden van deze vragen. Kom meer te weten over ons!

Je volledige online marketing uitbesteden? Bekijk al onze diensten!

Thom van de Donk - B2B online marketing strateeg
Thom van de Donk - SEO strateeg
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.