Social Advertising

Facebook & Instagram Ads
TikTok Ads
LinkedIn Ads
Pinterest Ads

Social Ads uitbesteden?

Alle ondernemers hebben hetzelfde probleem met betrekking tot hun zakelijke social media profielen. Geen tijd om het bij te houden, weinig inspiratie voor de content en; hoe werken al die advertising regels toch? Social media uitbesteden bespaart dan ook een hele hoop tijd, energie en frustratie. Dat de resultaten door een social media advertising expert ook nog eens extreem kunnen worden verbeterd is natuurlijk extra leuk! Want voor die investering in social media ads wil je ook wel eens iets terugzien. Onze social advertising specialisten snappen dat heel goed.

Daag ons uit!

Thom van de Donk - B2B online marketing strateeg

Thom van de donk

Online Marketing Strateeg

Social Advertising Agency

Absolute kenners van ieder social media kanaal en de beste manier om zichtbaar te worden op deze platformen – dat zijn de specialisten die je mag verwachten bij een Social Advertising Agency. Precies deze kenners hebben wij in huis. Want jouw social ads uitbesteden wil je alleen doen aan een bureau waar je een goed gevoel bij hebt en die je aan de slag durft te laten gaan met jouw budget. Als Social Advertising bureau vinden wij het belangrijk dat jij als klant inzicht krijgt in de beste social media kanalen om jouw diensten en/of producten tentoon te stellen en de motivatie die wij hebben achter het inzetten van specifieke social ads. Met een specifieke targeting bereiken wij jouw doelgroep op een manier die hen aanzet tot het uitvoeren van de gewenste actie (doorklikken, het doen van een aankoop of contact opnemen bijvoorbeeld). De advertenties worden dus volledig ingedeeld naar de gestelde doelen.

Meta Ads
TikTok Ads
LinkedIn Ads
Pinterest Ads

Onze Social Advertising cases

Neem een kijkje naar onze cases waar we klanten hebben geholpen met Social Advertising!

Social Ads strategie

Hier en daar wat berichten plaatsen op social media gaat je absoluut niet meer naamsbekendheid, omzet en leads opleveren. Alleen als je social media voor je laat werken, door een zorgvuldig uitgekiende Social Ads strategie op te zetten, ga je winst behalen met jouw social media advertenties. Dit betekent dat iedere vorm van social advertising een doel dient te hebben waar nauwkeurig naartoe gewerkt wordt. Voordat wij als social media advertising agency aan de slag gaan met jouw advertenties willen we dus eerst voor ogen hebben hoe jouw pot met goud aan het einde van de regenboog eruit ziet. Wat is jouw doelgroep? Hoe kun jij je onderscheiden van de vele andere bedrijven die Social Ads toepassen? En wat wil je bereiken met social media adverteren?

Social media platformen

Het ene na het andere nieuwe social media platform duikt op. We kunnen ons zo voorstellen dat jij als ondernemer soms niet meer weet op welke social media kanalen je wel, en op welke je juist niet, actief moet zijn. Om een duidelijke strategie te kunnen handhaven werken we daarom voornamelijk met de volgende kanalen als het draait om social advertising:

LinkedIn

LinkedIn is een kanaal dat veel door ondernemers wordt gebruikt om zakelijke connecties en klanten te bereiken. LinkedIn Ads wordt echter nog weinig toegepast als aanvulling op de netwerkuitbreiding. Zonde, want via LinkedIn Ads bereik je op een effectieve manier de serieuze klanten waar jij naar op zoek bent! Voor de bedrijven die actief zijn in een B2B markt kunnen LinkedIn Ads een wereld van verschil maken. Maar ook voor het werven van geschikt personeel kunnen de advertenties via LinkedIn van dienst zijn.

TikTok

TikTok is inmiddels veel meer dan ‘dat social media platform met die filmpjes en die liedjes’. Als platform dat door de jeugd, maar ook steeds meer door de oudere generatie, bezocht wordt is het een ideale manier om een beeld bij jouw dienst of product te creëren. Tegelijkertijd kom je erachter welke vragen de doelgroep nog heeft omtrent jouw aanbod en hoe je deze vragen kunt beantwoorden. Je staat dus in direct contact met jouw potentiële klanten. TikTok Ads zijn daarom booming in de wereld van Social Ads. Een trend die wij op de voet volgen om alle kansen voor onze klanten te kunnen benutten.

Social media marketing in de juiste handen

Social media marketing uitbesteden betekent in veel gevallen dat je een specialist volledig inzicht geeft in de zaken die achter de schermen spelen, de inloggegevens van uiteenlopende accounts en meer. Logisch dus, dat je jouw social media marketing niet aan de eerste de beste toevertrouwd. Gelukkig zijn al jouw bedrijfsgegevens bij ons in goede handen. Voordat we gaan werken met jouw accounts, vinden we het prioriteit om zeker te stellen dat beide partijen weten welke gegevens er benodigd zijn om de social media een boost te geven.

Adverteren op social media met onze specialisten

Het mag duidelijk zijn dat onze specialisten jou als geen ander kunnen helpen met het opzetten van een waardevolle social media strategie, waarbij een social advertising specialist voor jou aan de slag gaat. Maar ook voor organic social media beheer ben je bij ons op het juiste adres. We vertellen je er graag meer over!

Lisa Holdijk - Kick Off Digital
Lisa Holdijk - Communicatie & PR specialist
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.