Over ons

Waar het allemaal begon

SEO. Dat is waar het allemaal mee begon. In 2011 startte Thom zijn eigen webshop en maakte hij kennis met de wondere wereld van Search Engine Optimization. De liefde voor die wereld groeide, dus verkocht hij zijn webshop en begon hij als SEO specialist bij een groot e-commerce bedrijf. De volgende stap was eenzelfde rol bij een online marketing bureau. En daar was de eerste aanraking met bureauzijde. Een topmatch, zo bleek. Het werken voor verschillende klanten met ieder hun eigen uitdagingen, was wat Thom zo aantrok. Naast zijn werk in loondienst, werkte hij ook als SEO specialist voor een aantal eigen klanten. Destijds onder de naam HoeSEO website optimalisatie.

Kick Off Digital

Het portfolio van HoeSEO groeide en groeide. En dus kwam in 2023 het moment van keuzes maken: loondienst of onderneming? De combinatie was simpelweg niet meer werkbaar. Thom koos voor dat laatste en maakte van HoeSEO Kick Off Digital. De focus lag nu niet meer alleen op SEO, maar op online marketing in de breedste zin van het woord. In Kick Off Digital komen Thom’s liefde voor online marketing en sport (voetbal) samen: topsportmentaliteit, ‘scoring goals’ en de ‘drive’ die nodig is voor het scoren van die goals.

Waar Thom het in het begin nog veelal alleen en met behulp van zzp-collega’s werkte, werd het team al na een half jaar uitgebreid. Esmée, zakelijk- èn levenspartner, stapte in het bedrijf. Ook zij heeft jarenlange ervaring in het online landschap. Waar ze energie van krijgt? Van blije klanten! Esmée heeft verschillende rollen bekleed in de afgelopen jaren, maar altijd stond het contact met klanten en andere stakeholders centraal. Het zal dus geen verrassing zijn dat dat ook nu is waar zij zich vooral mee bezighoudt: de klantrelatie. Daarnaast maakt ze de interne planning, zorgt ze ervoor dat uren goed bijgehouden worden en is ze er voor HR-gerelateerde zaken. 

Thom en Esmée - Kick Off Digital

Het team en de toekomst

Inmiddels zijn we al een tijdje niet meer met z’n tweetjes. We hebben een mooi team aan specialisten waar we enorm trots op zijn! Zij zitten helemaal in de materie en ontzorgen onze klanten ieder in hun eigen specialisme. In de komende jaren richten we ons op het doorzetten van de groei, zodat we straks een volwaardig team aan meerdere specialisten per discipline hebben. Maar hoe ambitieus we ook zijn: het is niet ons doel om één van de vele grote urenfabrieken van Nederland worden. Ons doel is om klein te blijven, maar precíes groot genoeg te worden. Om de best haalbare resultaten te behalen voor onze klanten en om te investeren in onze mensen, zodat zij de beste versie van zichzelf worden. We bouwen aan een loyaal, familiair team met grote focus op werkplezier, ontwikkeling en klantrelatie. Verwacht dan ook een informele sfeer, Brabantse gezelligheid en een cultuur waarin iedereen gelijk is.

Samenwerken?

Neem contact op of kom langs voor een kopje koffie!

Maak kennis met ons team

Thom van de Donk - B2B online marketing strateeg
Thom van de Donk

Co-owner & Strategy

Esmée van de Donk - Kick Off Digital
Esmée van de Donk

Co-owner & Client Relations

Lisa Holdijk - Kick Off Digital
Lisa Holdijk

Communicatie & PR specialist

Martijn Vlassak - B2B SEA Specialist
Martijn Vlassak

SEA specialist

Manon Geraads - SEO specialist Kick Off Digital
Manon Geraads

SEO specialist

Luc Swinkels - CRO specialist Kick Off Digital
Luc Swinkels

Junior Digital Marketeer

Rens Heijmans - SEO specialist Kick Off Digital
Rens Heijmans

SEO specialist

Flore Keller - Content Marketeer
Flore Keller

Content specialist

Teddy - kantoorhond Kick Off Digital
Teddy

Snuffelstagiaire

Nieuwsbrief updates

Vul je e-mail hier in om updates via onze nieuwsbrief te krijgen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.